Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Výnimočná kolekcia hodiniek Festina Boyfriend

Ženské hodinky s mužskou jedinečnosťou.

Kolekcia dámskych hodiniek Festina Boyfriend je jednou z tých, ktorých sa jednoducho neviete nabažiť! Kolekciu charakterizujú rezolútne mužné línie a lákavý vzhľad.

Dámske hodinky Festina boli navrhnuté pre súčasnú ženu, ktorá chce vyniknúť a snaží sa ukázať trendový a inovatívny štýl.

Ak teda aj vy chcete ukázať a presadiť svoju osobnosť zvyšku sveta, prečo to neurobiť s dámskymi hodinkami Festina z Boyfriend kolekcie. Tieto hodinky sa stanú vašimi najlepšími spoločníkmi počas vašich neúnavných dní v práci, taktiež sa stanú aj nevyhnutným šperkom počas spoločenských večerov, ako aj stredobodom vášho každodenného života.

Aké modely Festina Boyfriend ponúka?

Táto obľúbená kolekcia sa dá rozdeliť do troch podkategórií:

  1. Boyfriend Classic
  2. Boyfriend Minimal
  3. Boyfriend Chronograph

 

Každá spomenutá kategória je niečim originálna a odlišná. Nižšie vám predstavíme pár jedinečných kúskov z každej kategórie.

 

Dámske hodinky Boyfriend Classic

Tento originálny model dámskych hodiniek Festina charakterizuje pevné oceľové prevedenie, ktoré hodinkám zaisťuje ich odolnosť a trvácnosť.

Puzdro/obruba hodiniek je pri väčšine modelov Boyfriend Classic doplnené o vsadené kryštáliky či o minútovú lunetu. Vnútro hodiniek spojazdňuje populárny quartzový systém. Displej hodiniek je jednoduchý, pozadie častokrát doplnené o zaujímavý farebný odtieň. 

V tejto kolekcii nájdete modely s oceľovým, ale aj koženým remienkom.

Kliknutím na konkrétny názov hodiniek sa dostanete do našej ponuky.

     Festina 16719/1           Festina 20505/2            Festina 20640/6

Dámske hodinky Boyfriend Minimal

Svojím názvom perfektne charakterizuje štýl hodiniek – v jednoduchosti je krása. Tieto modely sa pýšia svojím minimalistickým vzhľadom, ktorý upúta každú ženu so zmyslom pre krásu a eleganciu.

Displej hodiniek je ľahko čitateľný, obsahuje jednoduchý ciferník bez ďalších indexov a doplnkov. Hodinky sa priemerom displeja radia medzi stredne veľké. Svojím elegantným vzhľadom sú tieto hodinky vhodné na rôzne formálne i neformálne príležitosti.

V tejto kolekcii nájdete modely s oceľovým, ale aj koženým remienkom.

 

    Festina 20371/2        Festina 20475/1       Festina 20023/3

 

Dámske hodinky Festina Boyfriend Chronograph

Tento precízne spracovaný model hodiniek Festina ponúka detailný dizajn, ktorý si nepochybne zamilujete. Obrubu hodiniek zdobia vsadené lesklé kryštáliky. Displej hodiniek pozostáva z klasického ciferníka, ktorý je pri kolekcii Boyfriend Chronograph doplnený o štýlové chronografy s funckiou stopky. Hodinky tiež prešli PVD povrchovou úpravou.

V tejto kolekcii nájdete modely s oceľovým, koženým ale aj silikónovým remienkom.

     Festina 20611/2        Festina 20403/1          Festina 20606/3

 

Hodinky Festina pre ženy prinášajú inovatívny a dynamický štýl, ponúkajúci nevídaný dizajn vo svete moderného hodinárstva. V našej širokej ponuke švajčiarskych hodiniek Festina nájdete taktiež pánske modely pre mužov, ktorí si potrpia na kvalite a unikátnom dizajne hodiniek.

Čo sa týka zásadného parametru hodiniek - vodeodolnosti, bližšie informácie sa dozviete na našom blogu.

Ak máte akékoľvek pochybnosti o výbere správnych hodiniek pre vaše zápästie, kontaktujte nás. Náš tím je tu, aby vám poradil a aby ste si mohli zaobstarať unikátne hodinky Festina, vďaka ktorým sa nepochybne odlíšite od davu! Hodinky vám doručíme v štýlovom darčekovom balení spolu so záručným listom a návodom na použitie.