Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Pánske hodinky Festina The Originals

Značka Festina je známy gigant vo svojom hodinárskom odbore, s výborne prepracovaným dizajnom pre potreby a túžby svojich zákazníkov. Poväčšine láka zdobenými modelmi z drahých krištálov Swarowski alebo trblietavým zirkónom.

V tomto prípade ide o športové kúsky a tak upustil od trblietavosti a pridal na športovom dizajne, ktorým neopovrhne žiadny nadšenec či už u adrenalínovej alebo rekračnej činnosti.

 


 

 

 

FESTINA GROUP bola spoločnosťou DELOITTE nedávno zaradená medzi 100 najväčších   svetových  spoločností zaoberajúcich sa luxusným tovarom. Na popredných priečkach v oblasti technológie a   dizajnu vždy ponúka exkluzívne a vynikajúce kvalitné kúsky.

 

Jedinečná kolekcia the originals

Táto kolekcia reaguje na súčasné trendy vo svete v oblasti „inšpirácie z minulosti“. The Originals prichádza naozaj vo veľkom prevedení, renomovaná značka sa chcela vrátiť k svojmu pôvodu, a myslíme si, že sa jej to podarilo. Tieto kúsky sú k dispozícii v rôznych nápadných základných farbách. K dispozícii sú dva modely, jeden s gumovým remienkom a druhý s koženým. Tieto hodinky sú mimoriadne funkčné a boli vyvinuté s ohľadom na aktívnych mužov. Poskytujú dokonalý doplnok pre mužov s charakterom a zaujmú najmä tých, ktorí majú športového ducha.

 

Jeden z modelov Festina 20377 vyzerá naozaj výborne, športovo, funkcionalisticky a zároveň elegantne.

 


Športový model festina 20377

V tejto časti Vám predstavujeme pánske športové hodinky Festina 20377 s koženým remienkom. Tento model je až v 6tich farebných prevedeniach, pre každý charakter alebo vkus majiteľa. Ponúka originálne prevedenie precízneho dizajnu, v spojení s najvyššou kvalitou. Ak hľadáte hodinky s ktorými chcete vyniknúť, tak ste na správnom mieste, pretože zaručene neostanú nepovšimnuté. Táto kolekcia je taktiež obohatená o ďalšie časovanie chronografu.

Musíme uznať že ich farebné prevedenie sa nám naozaj veľmi páči a pridávajú na zaujímavosti a originalite Festina hodiniek.

 

Okienko o chronografoch

V roku 1816 fracúzsky geniálny vynálezca Louis Moinet určil budúcnosť hodiniek s funkciou, ktorá nám dodnes pomáha pri meraní časových úsekov na pár kliknutí. Sú to jednoducho stopky.  Kedysi bol chronograf vnímaný ako hlavne funkcia pre pánov a chronografy boli prevažne v racingových a leteckých modeloch. Čas plynul a v dnešnej dobe sa chronograf využíva aj ako vizuálne doplnenie a príťažlivé vyváženie dizajnu samozrejme so zachovaním všetkých potrebných funkcií.

 


 

Puzdro je zavesené na koženom remienku širokom 20mm, ktoré sa mimoriadne pohodlne používa. Farebné lemovania, vždy vo farbe vnútornej strany ramienka, im dodáva kúzlo a zjednocuje dizajn.

Pánsky rad The Originals Chrono Sport reflektuje podstatu značky Festina. Nezaprie v sebe športové nadšenie a navyše kladie dôraz na moderný štýl, hýri farbami a hravým dizajnom. Nieje to jednofarebná nuda a farby sa na týchto hodinkách zaujímavo striedajú. Prispôsobia sa vášmu športovému naladeniu i vkusu.

Quartzový strojček označuje generovanie presných časových impulzov pomocou kryštálu kremíka. Vďaka svojej jednoduchosti je veľmi spoľahlivý a spotrebováva len malé množstvo energie, čo síce má vplyv na výdrž batérie ale malý. Prvé hodinky s kremíkovým kryštáľom boli vyrobené v Kanade okolo roku 1950.

 

Ochrana ciferníka nieje žiadny problém

Bojíte sa o svoje športové hodinky pri náročných či stresových situáciach? Nemusíte! Minerálne sklíčko je najčastejšie používané sklíčko v hodinárskom priemysle. Je dostatočne odolné voči poškrabaniu a je odolnejšie voči rozbitiu ako zafírové sklíčko. Preto je najobľúbenejšie pri športových modeloch a nemusíte báť vážnejšieho poškodenia. Pre vodné športy alebo i rekreačné plávanie je tento model vybavený aj vodotesnosťou s označením 5 ATM, určená pre povrchvé plávanie do 50m.

Myslíme si, že týmito hodinkami nepochybne zabodujete. Dokonca sú dostupné v strednej cenovej skupine kolekcie The Originals! Tento model je pre Vás tou správnou voľbou, ak preferujete elegantný dizajn so športovým duchom a hravými farbami. Hodinky plné energie na každý deň. Ale počkať! Nezabudli sme taktiež na ďalšie farebné prevedenia tohto modelu, pozrite sa ne spolu s nami.

Výber je naozaj pestrý. Všetky farebné prevedenia ktoré máme aktuálne k dispozícii nájdete na tomto odkaze.