Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Kolekcia hodiniek a šperkov Guess je plná nápaditých kúskov

Vyberáte módne doplnky? Šperky a hodinky vdýchnu vášmu outfitu nezameniteľný nádych krásy. Objavte nové trendy šperkov a hodiniek z kolekcie Guess.

Nové šperky a hodinky Guess sú plné estetických kúskov, ktoré vnášajú každému outfitu zmyselnosť a originalitu.

Najmä ženy ocenia hodinky Guess z nehrdzavejúcej ocele a ciferníkmi osadené Swarovski kamienkami. On-line nákup hodiniek a šperkov Guess je úplne jednoduchý a prináša ešte viac zážitkov, ako nákup v bežnom obchode.

Na výber máte kúsky v modernom prevedení, súčasťou kolekcie sú aj klasické hodinky a šperky. Na svoje si prídu aj milovníčky nevšedných módnych šperkov. Objavte kolekciu šperkov a hodiniek Guess!

DÁMSKY NÁRAMOK GUESS UBB20095-S

17054_damsky-naramok-guess-ubb20095-s

Využite možnosť kúpiť si tento štýlový náramok Guess a nečakajte, pokiaľ vás iné módne maniačky predbehnú. Ak chcete vyzerať pri posedení na kávičke oslnivo, tento náramok Guess má v sebe napísané - "neváhaj a kúp si ma práve teraz". 

NÁUŠNICE GUESS UBE79099

16403_nausnice-guess-ube79099

Pekné náušnice milujú všetky ženy. Náušnice Guess sú navrhnuté najlepšími dizajnérmi. Jednoduchý dizajn žiarivo dopĺňajú Swarovski kryštál. Áno, tento model náušnic by ste chceli vlastniť. Nie je nič jednoduchšie, ako urobiť si radosť a oživiť šperkovnicu módnymi náušnicami. 

 

HODINKY GUESS W1142L1

 

5951-4_damske-hodinky-guess-w1142l1

Kolekcia dámskych hodiniek Guess je rovnako inšpirujúca. Hodinky Guess sú dostupné v rôznych štýloch. Jednoducho si ich môže prispôsobiť každá žena svojmu šatníku. Guess hodinky sú dostupné v klasických aj nápaditých a moderných dizajnoch. Objavte kolekciu dámskych hodiniek Guess!