Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Hodinky Festina: štýl na prvý pohľad

Hodinky Festina prinášajú presný čas a štýlový dizajn už viac ako 100 rokov. Hodinky Festina sú prestížnou značkou, ktorá určuje moderné trendy.

Ak ste sa rozhodli pre kúpu nových hodiniek, môžete sa spoľahnúť na vynikajúci pomer ceny a kvality.

Festina prináša obľúbené pánske aj dámske hodinky, ktorú majú odolné sklo, kvalitnú úpravu proti poškriabaniu a skvelý vzhľad.

Sme radi, že vám môžeme prinášať vychytené modely hodiniek Festina za najlepšiu cenu. Hodinky Festina sú náš tip na darček k narodeninám a iným životným jubileám.

HODINKY FESTINA 20357/B

 

festina 20357

Hodinky s nehrdzavejúcej ocele majú veľa výhod. Ich vzhľad je krásny a majú elegantný lesk. Jednoduchá je aj starostlivosť. Sú odolné voči korózii a nespôsobujú alergie. Tvar puzdra je okrúhly. Obľúbený pánsky model hodiniek Festina.

HODINKY FESTINA 20375/5

6038-2_panske-hodinky-festina-20375-5

Hľadáte hodinky, ktoré kombinujú luxusný vzhľad a priaznivú cenu? Hodiny Festina 20375/5 sú dychberúci dizajnový kúsok - MUST HAVE. Hodinky, ktoré sa budú pyšne vynímať na ruke muža majú všetko, čo môžete očakávať od moderne poňatého dizajnu hodiniek so štýlom. 

HODINKY FESTINA 20420/2

 

5738-2_damske-hodinky-festina-20420-2

Upriamte pozornosť na tento model dámskych hodiniek. Naša firma sa venuje predaju krásnych hodiniek Festina už od svojho založenia. Na základe našich skúsenosti a vnímania požiadaviek žien, vám vieme poradiť. Dámy majú radi štýl, ktorý nemusia poznať všetci muži. Preto ak vyberáte nové hodinky pre ženu, ktoré majú slúžiť ako darček, ktorý ženu dokonale zaujme - je tento model dámskych hodiniek Festina našim tipom. 

HODINKY FESTINA 20372/1

 

5792-2_damske-hodinky-festina-20372-1

Ak patríte medzi ženy, ktoré radi určujú módne trendy, máme pre vás žiarivý tip. Dámske hodinky Festina 20372/1 majú neodmysliteľný šarm Festina. Prinášajú modernú kombináciu zlatej a jagavej bielej. Práve táto variácia farieb upúta pozornosť a zároveň sa jednoducho kombinuje s módnym outiftom.