Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Hodinky Festina určujú trendy

Filozofiou značky Festina je, že všetko trvá svoj čas. Vďaka tejto filozofii sa spoločnosť Festina vždy postará o presný čas potrebný na vytvorenie kolekcií, ktoré sa sústredia na radosť z celého procesu navrhovania. Táto jedinečná hodnota procesu dizajnu zároveň umožňuje značke vytvoriť každú kolekciu s láskou a vášňou - obe univerzálne hodnoty, ktoré označujú čas medzinárodne známej značky.

Vďaka viac ako 100-ročným skúsenostiam v oblasti hodinárstva sa Festine podarilo osloviť nadšencov z celého sveta a svojimi kolekciami neustále stretávať neustále sa meniace svetové módne trendy. Zároveň Festina upevnila svoje postavenie na trhu ako značka ktorá je synonymom elegancie a funkčnosti, ktorú možno vidieť v úžasných dizajnoch hodiniek určených pre ženy a mužov.

Hodinky Festina 20439/2

panske-hodinky-festina-20439-2

Tieto pekné pánske náramkové hodinky dizajnoval Festina, Hodinky sú súčasťou výnimočnej kolekcie hodiniek pre mužov Festina.

Hodinky Festina 20439/2 sú štýlovým modelom, ktorý bol navrhnutý tak, aby zdobil zápästia moderných mužov, ktorí radi vystupujú z davu. Priťahuje oko svojím mimoriadnym vzhľadom a farbami udržiavanými v striebornom a tmavomodrom odtieni

Sme autorizovaným predajcom značky hodiniek Festina. Preto si môžete byť istí, že hodinky Festina, ktoré si kúpite od krasnehodinky.sk, sú 100% nové a autentické, pretože nakupujeme iba od spoločnosti Festina a jej oficiálnych partnerov.

 

Hodinky Festina 16537/1

 

hodinky-festina-16537-1

FESTINA F16537 / 1 sú štýlové hodinky za dobrú cenu. Kombinácia bielej a striebornej farby si vás získa. Naviac táto kombinácia farieb sa jednoducho kombinuje s vašim outfitom. Tieto elegantné hodinky si vás získajú svojim nepriehliadnuteľným dizajnom. 

 

Hodinky Festina 20522/3

hodinky-festina-20522-3

 

 

Pánske hodinky Festina 20522/3 okrúhlym puzdrom, v oceľovom striebornom náramku a tmavomodrom ciferníku so strieborným príslušenstvom, s minimalistickým označením celých hodín indexmi, navyše vybavené funkciou dátumu a stopkami.

Hodinky Festina F20522 / 3 sú klasickým modelom zameraným na moderných mužov, ktorí majú radi štýlové vysoko kvalitné hodinky. Priťahuje oko svojím zaujímavým vzhľadom a farbami v tmavomodrej a modrej farbe. Tento model sa ideálne hodí ako univerzálne hodinky, pretože vďaka svojmu dizajnu vyzerá fantasticky ako doplnok ku každodenným aj výnimočným príležitostiam,