Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Ako vybrať hodinky pre ženu

Nakupovať nové hodinky pre ženu môže byť skvelou príležitosťou objaviť nové štýly a kombinácie. Možno ani neviete, aké hodinky a hľadáte, a preto by ste pred kúpou nových hodiniek potrebovali niekoľko rád a inšpirácii.

Na výber máte stovky druhov hodiniek. Vybrať si môžete lacné napodobeniny, ale s takouto kúpou nebudete spokojný a čaká vás sklamanie a strata peňazí.

Ak chcete vybrať hodinky pre ženu ako darček, alebo ak vyberáte hodinky pre seba, určite oceníte niekoľko tipov, ako hľadanie vhodných hodiniek zúžiť.

 

Funkčnosť

 

Funkčné dámske hodinky by mali zodpovedať štýlu osoby. Má žena, pre ktorú sú určené hodinky športové aktivity, akú prácu vykonáva? Pri výbere hodiniek pre ženu by ste mali zvážiť životný štýl a aj jej šatník.

Hodinky pre voľný čas

 

 Práve teraz sú obľúbené hodinky v rôznych tvaroch, ktoré sú aj väčšie. Sú to hodinky na bežné nosenie.

 

Spoločenské hodinky

 

Hodinky určené na výnimočné a slávnostné príležitosti. Zvyčajne luxusné hodinky v klasickom štýle. Tieto hodinky môžu byť doplnené šperkami.

 

Módne hodinky pre ženy

 

Hodinky, ktoré sú moderné pre túto sezónu. Tieto hodinky zahŕňajú množstvo módny prvkov a odlišujú sa aj farebnosťou a použitým náramkom.

 

Športové hodinky pre ženy

 

Hodinky určené na šport a pre aktívne využitie voľného času. Tieto hodinky sú zvyčajne z gumy a ponúkajú rôzne digitálne funkcie. V súčasnosti majú tieto funkcie aj smart hodinky.

 

Použitie materiálov

 

Hodinky by sa vzhľadom mali hodiť k používateľke. Hodinky majú zvyčajne kovové puzdro, aby sa ochránil mechanizmus. Veľmi obľúbená je nerezová oceľ. Pri výbere zvážte výber správnej farby – strieborná, ružová, zlatá...aby čo najlepšie ladila s pokožkou. Športové hodinky dbajú predovšetkým na funkčnosť. Vyrobené sú v rôznych farebných variáciách. Držte sa čiernych farieb, pretože vyzerajú elegantne a  prispôsobia sa športovému oblečeniu.

 

Vek nositeľky

 

Vek významne ovplyvní štýl a farbu, ktorú si vyberiete. Pre staršiu ženu vyberte klasické hodinky v neutrálnych farbách a koženým alebo kovovým remienkom. Pre mladé ženy môžu byť atraktívne športové hodinky, alebo voľnočasové hodinky v rôznych módnych kombináciách.  

 

Veľkosť hodiniek

 

 Typická šírka puzdra pre ženy je obvykle 34 mm. Avšak aktuálne sú módne hodinky, ktoré majú výrazne väčší priemer. Ak sa chcete držať trendov, zvoľte práve hodinky s väčším priemerom. Ak sa chcete držať klasiky, alebo vyberáte klasické hodinky, zvoľte bežný priemer hodiniek.