Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Ako vybrať hodinky pre ženu

Hľadáte darček pre ženu? Ženu okúzlia len správne vybrané doplnky, ktoré doplnia jej vzhľad. Dobrou voľbou sú štýlové hodinky. Hodinky sú pre ženy obľúbený darček. Prirodzene spájajú štýl a luxusný vzhľad, ktorý ženy tak milujú.

Pre ženu môžete vybrať rôzne darčeky – tašky, slnečné okuliare, spodné prádlo...Tieto darčeky by ste vždy mali vyberať podľa toho, aký štýl preferuje obdarovaná žena.

Hodinky pre ženu sú však výnimočný darček, a ženy ich jednoducho milujú.

Dámske hodinky sú pre ženy nevyhnutnosťou. Značky Festina a Guess sú obľúbenými značkami, ktoré vyrábajú obľúbené modely hodiniek. Dobrou správou je, že práve hodinky Festina a Guess sú dostupné za dobrú cenu a zároveň ponúkajú atraktívny vzhľad, ktorý zaiste hľadáte. Tieto špičkové hodinky sú navrhnuté špeciálne pre ženy, a môžete tak vybrať dokonalý model pre ženy.

Ako vybrať hodinky pre ženy

Štýl hodiniek

Hľadáte klasické modely, alebo preferujete niečo odvážnejšie? Môžete si zvoliť aj atraktívne smart hodinky. Starostlivo si premyslite, aký štýl hodiniek bude viac vyhovovať.

Druh materiálu

Nerezová oceľ, titán, keramika a platina sú iba najbežnejšími materiálmi používanými pri výrobe luxusných hodiniek pre ženy. Pretože cena hodiniek do značnej miery závisí od materiálu, z ktorého sú vyrobené, musíte zvážiť aj váš rozpočet.

Remienok alebo náramok

Dôležitým krokom je aj výber náramku pre hodinky. Upozorňujeme, že náramkové hodinky vyzerajú lepšie pracovným a spoločenským oblečením. Modely s koženým a gumeným remienkom sú vhodné na každodenné nosenie.

Preferovaný štýl

Mali by ste vybrať hodinky, ktoré zvýrazňujú štýl a osobnosť. Dizajnové hodinky Festina a Guess vám ponúkajú na výber rôzne modely, a určite si vyberiete aj podľa svojich predstáv.

guess

Dámske hodinky Guess GW0038L2

dokonalý luxusný vzhľad je dominantný už na prvý pohľad. Ak hľadáte výnimočné hodinky pre ženu, nechajte sa inšpirovať týmto modelom? Alebo chcete ešte pokračovať v hľadaní, ak ste videli tento model?

 

damske-hodinky-guess-gw0030l4

Hodinky Guess GW0038L2 sú sviežou zmenou v dizajne. Obľúbená ženská farba ružového zlata v kombinácii s kvalitným mechanizmom hodiniek je žiadaná. Tento model dopĺňajú Swarovského kryštály. Priemer puzdra je 39 mm.

damske-hodinky-festina-20475-2

 

Dámske hodinky Festina 20475/2 sú dostupné za prijateľnú cenu a zároveň poskytujú vysokú kvalitu a pekný dizajn. Ciferník je v ružovej farbe, ktorá harmonicky ladí so striebornou farbou puzdra. Tento model hodiniek Festina ponúka dizajn, ktorý dobre spáruje s rôznymi outfitmi. Aj práve preto je tento model taký žiadaný.