Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Pánske hodinky do 100 eur

Chcete kúpiť značkové pánske hodinky do 100 eur? Ani pri tejto cene sa nemusíte vzdať kvality, odolnosti a spoľahlivosti – a samozrejme, aj hodinky do 100 eur môžu ponúknuť skutočne atraktívny dizajn. V našej ponuke nájdete obľúbené značky pánskych hodiniek. Vybrať si môžete rôzne modely, ktoré sa líšia nielen vzhľadom, ale aj funkciami.

Pozrite si naše tipy na pánske hodinky do 100 eur.

 

festina 20357

Hodinky Festina 20357/C

Na úvod začneme obľúbenou značkou Festina . Analógové pánske hodinky Festina Classic 20357 / C ponúkajú kombináciu modrého ciferníka a strieborného puzdra a remienka, ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Tento model ponúka až 100 metrov vodotesnosti.

 

carneo 07

Carneo U7+

 

Tento šikovný fitnes náramok je modernou alternatívou pre moderného muža. Carneo U7 monitoruje vašu ativity a je ho možné spárovať s mobilným telefónom. Náramok vás upozorní na prichádzajúci hovor alebo správu z online aplikácie. Ak hľadáte moderný darček pre muža, tento náramok je atraktívnou voľbou. 

lotus 500008

Hodinky Lotus L50008/3

Atraktívne smart hodinky Lotus ponúkajú veľa funkcií. Monitorovanie - krvný tlak a srdcový rytmus, funkciu stopky, ovládanie hudby, nájdenie telefónu, kalendár, upozornenia, rôzne športové režimy (chôdza, beh, jazda na bicykli, horolezectvo, plávanie, futbal, basketbal, ping -pong, badminton), krokomer, ovládanie kamery pomocou mobilného telefónu, monitorovanie spánku a monitorovanie kvality, kalkulačka. Hodinky Lotus sú skutočne nabité funkciami, ktoré využíva moderný muž. 

 

panske-hodinky-guess-w0991g2

Hodinky Guess W0991 G2

 

Hodinky GUESS Perry sú skvelou voľbou. V kombinácii s minimalistickými dizajnovými prvkami, elegantnou siluetou, lešteným zlatým tónom, čiernym textúrovaným silikónovým remienkom a čiernym číselníkom s funkciou dátumu. Hodinky majú presný mechanizmus poháňaný batériou. Priemer hodiniek je 42 mm.