Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Nové hodinky Guess pre ženy

Guess je vyhľadávaná módna značka. Topánky, oblečenie, kabelky a hodinky Guess sú veľmi vyhľadávané a trendy. Nová kolekcia dámskych hodiniek Guess je báječná. Nezameniteľný štýl hodiniek Guess si získa aj vás. Nové hodinky Guess sú moderné a jedinečné. Ponúkajú odvážne vzory a kombinácie.

 Po pravde povedané, či ste muž alebo žena, hodinky Guess obľubujú všetci tí, čo majú radi zmysel pre módu a štýl.

Krasnehodinky.sk ponúkajú novú kolekciu dokonalých hodiniek Guess.  Hodinky Guess pre ženy sú elegantné, štýlové a ženské. Pánske hodinky Guess sú športové, odolné a štýlové.

Ďalšou dobrou správou o hodinkách Guess pre ženy a mužov je to, že nestojí veľa. V skutočnosti m

viete, že hodinky Guess môžete získať za menej ako pár topánok Guess. Nech už si vyberiete akékoľvek hodinky Guess, nikdy sa nebudete musieť starať o to, či už vyšli z módy

 

 

 

 

HODINKY GUESS W0638L7

 

 

Tieto dámske  hodinky značky Guess, ktoré odrážajú dynamiku moderného životného štýlu, budú skvelým doplnkom vašej zbierky hodiniek. Vynímajúc strieborný odtieň, okrúhly číselník zobrazuje tri ruky, paličky a rímske čísla, ktoré uľahčujú čítanie. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, remienok má strieborný odtieň, ktorý mu dodáva bohatý vzhľad. Na zaistenie správneho uchytenia zápästia sa dodáva spona na šperky. Tieto hodinky budú skvelé ak ich skombinujete s džínskami.

w114

HODINKY GUESS W1147L2

 

Dámske hodinky zlatej farby s kovovým remienkom na hodinky. Priemer týchto hodiniek Guess je 28 mm a hrúbka puzdra je 8,8 mm.

 

w119

HODINKY GUESS W1197L6

 

Tieto hodinky Guess skombinujete s akýmkoľvek oblečením. Ružové hodinky sa môžu pochváliť kúzlom kultovej značky Guess.