Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Náramkové hodinky - Čo o vás prezrádzajú?

Náramkové hodinky v dnešnej dobe neukazujú len čas, v skutočnosti hovoria aj o vašom štýle a postavení.

Kedysi jednoduchý strojček navrhnutý tak, aby vám držal krok s časom, prešiel veľkými zmenami. Náramkové hodinky, ktoré prichádzajú v nových dizajnoch s viacerými funkciami už nie sú nevyhnutnosťou. Pre niektorých sú skvelým módnym doplnkom a pre väčšinu ostatných sú vyjadrením ich charakteru či postavenia.

Na značke záleží

Pokiaľ ide o hodinky, na značkách záleží viac ako na dizajne a dokonca aj na čase, ktorý vypovedajú. Pre tých, ktorí sú na čele rôznych záležitostí, značky označujú bohatstvo a postavenie nositeľa. Drahé a prémiové hodinky sa nachádzajú na zápästiach bohatých a slávnych ľudí. Medzi klasické značky, ktoré sú v najžiadanejšom zozname, patria Citizen, Guess, Festina a podobne.

Hodinky Citizen - priekopník slnečného pohonu Eco Drive - Nájdi hodinky

Hodinky na špeciálne príležitosti

Boli časy, keď ľudia nosili celý svoj život jedny náramkové hodinky. Dnes však máme vo svojich zbierkach viac hodiniek a niektorý sledujú stále nové, pripravované modely. Dnešné hodinky musia ladiť s duchom príležitosti, náladou a obliekaním konkrétneho dňa. Stylisti veria, že náramkové hodinky pridávajú na osobnosti a ľudia, na ktorých záleží, musia venovať veľkú pozornosť ich výberu na dôležitú príležitosť.

Hodinky pre konkrétne športy

Športové hodinky sú ďalším rastúcim segmentom, kde sa športovci nimi obohacujú a tiež preto, že prosperujúci ľudia sa venujú športu. Dnes existujú špeciálne hodinky pre špecifické športy ako tenis, gymnastika, jazdectvo, lyžovanie, plávanie, rýchlokorčuľovanie atď.

Shop Citizen Eco Drive Watch For Men with great discounts and prices online  - Apr 2023 | Lazada PhilippinesCitizen Watches - Official UK retailer - First Class Watches™ IRL

Zberateľské hodinky a šperky

Niektorí z nás chcú hodinky v tejto oblasti ako majstrovské dielo - niečo, čím sa môžu pochváliť a zároveň si to ponechať na celý život. Okrem značiek sú hodinky šité na mieru výhradne tak, aby vyhovovali vašej fantázii. Mohli by byť vyrobené v predávanom pevnom stave a mali všade diamanty a drahé kamene. V tomto žánri sú špeciálne dámske i pánske hodinky, ktoré slúžia skôr ako vzácny šperk než hodinky.

Viaceré funkcie

Hodinky, ktoré ukazujú iba čas a dátum, sú na túto dobu príliš jednoduché. Pre dnešného moderného muža musia byť hodinky, ktoré nosí na zápästí, multifunkčné a zaujímavé. Dve z najpopulárnejších kombinácii v hodinkách sú dizajn chronografu, čo je schopnosť hodinového strojčeka fungovať ako stopky, a dizajn mesačného obdobia, čo je zobrazenie lunárnej fázy. Hodinky s chronometrom, ktoré sú vyrobené tak, aby boli presnejšie ako iné, sú tiež obľúbené medzi nadšencami hodiniek.

Ľudia, ktorí sú často v pohybe a cestujú v rôznych časových pásmach, chcú, aby ich hodinky disponovali duálnym časom. Táto funkcia im umožňuje zistiť, koľko je hodín je u nich doma, zatiaľ čo sú na ďalekých cestách.

Spoznajte obľúbené modely dámskych a pánskych hodiniek:

                                                                               

Guess W1288L1                       FESTINA 20371/1                        GUESS W0799G2                        Guess GW0203G7