Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Hodinky Festina

Kúpte si svoje nové hodinky u autorizovaného predajcu Festina. Festina je tradičný výrobca pánskych a dámskych hodiniek. Značka Festina je pôvodne švajčiarsky výrobca. Hodinky Festina majú vynikajúci dizajn a presnosť. Festina sa orientuje aj ako športová značka, ktorá sa spája s mnohými športovými podujatiami, kde je presnosť dôležitá. Festina je tiež oficiálna časomiera cyklistických pretekov Tour de France.

História značky

Festina bola založená v roku 1902 v La Chaux-de-Fonds vo Švajčiarsku a názov značky znamená „ponáhľajte sa pomaly“. V roku 1984 kúpil Festinu Miguel Rodriguez, majiteľ značky Lotus, aby vytvoril skupinu Festina Lotus. Skupina vyrába množstvo kvalitných hodiniek a šperkov, ktoré sú distribuované do celého sveta.

Jedinečné hodinky

Hodinky Festina sú známe jedinečným dizajnom. Jednotlivé kolekcie ponúkajú originálne vzory a štýl, ktorý túto značku odlišuje od iných výrobcov. Ak máte chuť na niečo trochu odlišné od normy, hodinky Festina vás určite očaria.

Maximálna spoľahlivosť

Hodinky Festina sú kvalitné a presné. Hodinky majú neuveriteľne presné strojčeky. Nezáleží na tom, ktoré hodinky Festina sa rozhodnete kúpiť. Vždy sa môžete spoľahnúť, že si kupujete odolné hodinky, vyrobené tak, aby vydržali.