Nakupujte v autorizovanom eshope so záručným a pozáručným servisom ! 🛠️

Hodinky, ktoré urobia Valentín skutočne výnimočný

Valentín, tento výnimočný deň sa blíži. Obchody sú plné sladkostí v tvare srdca a v každom obchode vidíte desiatky iných produktov, ktoré by ste si mali kúpiť na Valentína, ako Valentínsky darček.  

Deň svätého Valentína je takmer tu a je to vynikajúca príležitosť ukázať vašej milovanej žene, priateľke, alebo skvelému mužovi, ako veľmi vám na nich záleží.

Starostlivo vybrané hodinky sú skvelým darčekom na deň svätého Valentína, pretože pri pohľade na hodinky si vždy pomyslíte na milovanú osobu. A to hodinky odlišuje od tuctu červených ruží alebo čokolády. Z našej kolekcie sme pre vás vybrali krásne hodinky pre mužov a ženy, ktoré veríme, že vašu druhú polovičku očaria, a bude to láska na prvý pohľad.

Značky ako Guess a Festina urobíte skutočnú radosť.

Valentínske hodinky pre neho. 

Hodinky Festina 20377/2

festina

Tieto výnimočné hodinky si vás získajú elegantným vzhľadom. Krásu doplna luxusný kožený remienok. Festina Chrono Sport poskytuje na displeji 3 chronografy.  Navyše prevažujúca modrá je skutočne módna voľba. Ak váš partner obľubuje modrú, tak je toto skutočne správna voľba.

 

Lorus RM397CX9

lorus

Ak hľadáte spoľahlivé hodinky pre muža, značka Lorus je správna voľba. Tieto starostlivo navrhnuté hodinky sú doplnené pevným kovovým remienkom. Tieto pozoruhodné hodinky, sú dokonalou príležitosťou, ako prejaviť svoju lásku. Tieto hodinky bude váš muž obdivovať celý život.

 

Hodinky na Valentína pre ženu

 

Carneo Coolfit

carneo

 

Móda a fitnes sa zriedka spájajú tak harmonicky, ako to robia hodinky Carneo Coolfit. Na prvý pohľad zaujmú svojim dizajnom a farebnou schémou.  Táto krása má tiež množstvo praktickým funkcií, a môže spočítať kroky a kalórie a tiež množstvo ďalších špeciálnych funkcií.

 

Dámske hodinky Festina 20490/1

festina 20490

 

Ak sa nemôžete rozhodnúť medzi hodinkami alebo náramkom, môžu byť pre vašu lásku tie úžasné hodinky Festina 2049/1 Ich výrazná jednoduchosť sa hodí k rôznym outfitom. Tieto hodinky sú určené pre ženy, ktoré majú radi originálny a pritom jednoduchý štýl. Ak hľadáte niečo nezvyčajné, tieto hodinky sú správna voľba.